[:sv]Entreprenörsbok[:]

[:sv]Entreprenörsbok[:]

24 februari, 2019 Av av StormskärsAnna
[:sv]

Så länge jag kan minnas har jag alltid älskat att ha ett projekt att driva. Som barn handlade det  om teateruppsättningar som jag påtvingade klassen och familjen. Ju äldre jag blev, desto fler blev projekten. Det har rört sig om allt från att planera utlandsstudier, till att arrangera temafester eller bygga hus.

Som egenföretagare har jag den stora förmånen att få utlopp för mina projektlustar på arbetstid. Även om det innebär extra jobb, för det gör det alltid, så ger det mig mer energi än om jag inte hade haft dem.

I höstas fick jag ännu en av mina mer eller mindre galna idéer. Varför har ingen skrivit en bok om vilka hjältar alla våra entreprenörer är? Jag ville se en bok som visar entreprenörens liv. Vem är personen bakom företagsnamnet? Vad driver honom eller henne? Vilka med- och motgångar får hon uppleva?

Anna Isaksson på entreprenörsbesök


Den boken ska jag skriva.

För att lyckas med det, måste jag träffa entreprenörer. Jag vill träffa män och kvinnor i alla åldrar, branscher och delar av Sverige.

Under våren har jag bokat in 14 möten med spännande företagare och jag ska skriva deras historia.

Vill du följa min historia om hur det är att träffa dem, att få sin text sågad av en lektör och hur en bok växer fram så följ mig här eller på min Instagram eller Facebook.

[:]