Juldagen

Juldagen

25 december, 2018 0 av StormskärsAnna

Jag älskar juldagen. Som barn gjorde jag det för att man äntligen fick leka med sina leksaker man fått under julafton. En helt ny uppsättning av nya roliga saker. Som vuxen gör jag det för att lugnet nu äntligen har lagt sig. Julefriden, så som den framställs i media, infinner sig först nu. Nu är alla måsten och press över. Inga fler julklappar att köpa. Oftast är kylen välfylld så det finns mängder med rester att hämta utav. Det är en av de dagar då jag kan tillåta mig själv att sitta i pyjamas i soffan hela dagen.

Idag kommer jag kanske se någon film och så ska jag lägga det obligatoriska julpusslet med mina barn. Men utöver det så är det åter legitimt att sätta sig med datorn. Det är ju här min passion finns. Att skriva, jobba, planera. Jag har alltid älskat mina projekt, oavsett karaktär. Den stora fördelen som egenföretagare är att nu är mina projekt mitt arbete. Jag får arbeta med exakt det jag vill.

Jag önskar att fler fick dela känslan av att få kunna styra sitt liv helt själv. Att få jobba med exakt det man vill. Att ta steget och bli företagare är inte lösningen för alla, men kanske för DIG! Ta jullovet i akt att fundera över din situation.

God fortsättning