[:sv]Älskade entreprenör – Inför första intervjun[:]

[:sv]Älskade entreprenör – Inför första intervjun[:]

20 oktober, 2019 Av av StormskärsAnna
[:sv]

När jag väl bestämmer mig för något brukar det ofta gå snabbt. Under hösten 2018 fick jag idén att skriva en bok om entreprenörer. Jag kontaktade min vän Ulrika som driver förlaget Idus och Visto för att diskutera upplägget med henne. Hon var nog inte överdrivet imponerad av min idé inledningsvis och jag har lärt mig mycket sedan dess.

Jag gav mig själv ett nyårslöfte inför 2019 att det skulle bli ett år som jag ägnar åt entreprenörer och naturligtvis var boken den absolut största delen i det arbetet.

Planeringen påbörjades och jag sökte efter entreprenörer att intervjua. Jag ville ha en stor spridning av bransch i första hand, men det var även viktigt att få med företagare från hela vårt land.

En kall januaridag gav jag mig ut för att träffa min första entreprenör och hur det kändes, det kan du se i videon.

Anna Isaksson

Anna Isaksson inför första intervjun för Älskade entreprenör
[:]